Vágólapra másolva!
A The Sun értesülése szerint a Manchester United mindenben megegyezett Jadon Sanchóval, a Borussia Dortmund angol válogatott szélsőjével.

Az angol lap értesülése szerint a 20 éves támadó már hónapok óta tárgyal a Manchester Uniteddal, a fizetése mellett a szerződésének időtartama, a különféle bónuszai és a kivásárlási záradéka volt terítéken.

A 11-szeres angol válogatott játékos már mindenben megegyezett a manchesteri csapattal, azonban az angol klub vezetőinek jó pár kört futniuk kell még Dortmundban, ugyanis Hans-Joachim Watzke, a BVB vezérigazgatója elmondta, a válság ellenére sem bocsátkozhatnak majd alkudozásba a játékosról, akiért sajtóhírek szerint több mint százmillió eurót kér a német klub.

Jadon Sancho a világ egyik legjobban fizetett játékosa lesz Forrás: AFP/2020 UEFA/-

Sancho – akinek a piaci értékét a transfermarkt 130 millióra becsüli – 2017 nyarán, 17 évesen érkezett a Borussia Dortmund csapatához. Azóta 90 meccsen 31 gólt lőtt és 42 gólpasszt adott. Az idei szezonban 17 gól és 19 gólpassz a mérlege.

Az angol sajtó szerint a 20 éves támadó heti 400 ezer fontos fizetésért írhat alá, és megkapja majd a legendás 7-es mezszámot, amelyet korábban olyan klasszisok viseltek, mint Éric Cantona, David Beckham, Cristiano Ronaldo vagy Geroge Best.