Vágólapra másolva!
A 2016-os Európa-bajnokságon nyolcaddöntőig menetelő magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck az elmúlt két szezonban Belgiumban vállalt munkát, és ott sem okozott csalódást. A Magyar Nemzet mégis arról számolt be, hogy a német edző nem hosszabbított szerződést jelenlegi csapatával.

Az 57 éves szakember a varázslatos magyar futballnyár után Belgiumban talált munkát. Az elmúlt két szezonban előbb a Mouscron, majd legutóbb a Cercle Brügge csapatát tartotta bent a belga első osztályban sikeresen.

Szűk egy hónappal ezelőtt a korábbi - sikeres - magyar szövetségi kapitány még arról beszélt a Magyar Nemzetnek, hogy egyeztet az esetleges folytatásról a Cercle sportigazgatójával, de már akkor benne volt a levegőben, hogy nem hosszabbítja meg június végén lejáró szerződését.

A lap információi helyesnek bizonyultak, ugyanis mint szerdán kiderült, az edző távozik csapatától.

Bernd Storck Belgiumban sem okozott csalódást Fotó: Polyák Attila - Origo

A futballvilágban jelenleg mindenütt folyik a spekuláció, hogy egyre közeledik a koronavírus-járvány miatt félbeszakadt szezon folytatása. A barcelonai Sport című napilap – amely nem a Real Madrid iránti feltétlen imádatáról híres – a napokban közzétett egy állítólagos „halállistát", amelyet Florentino Pérez klubelnök és Zinedine Zidane vezetőedző állított össze annak a tizenegy játékosnak a nevével, akiket júniusban elküldenek a Santiago Bernabéu Stadionból.