Hatalmas fordulat a világbajnok támadó ügyében a Chelsea-nél

UEFA Europa League Final: Chelsea v Arsenal Chelsea UEFA Europa League final, Olivier Giroud
BAKU, AZERBAIJAN - MAY 29: Olivier Giroud of Chelsea celebrates victory with the trophy after the UEFA Europa League Final between Chelsea and Arsenal at Baku Olympic Stadium on May 29, 2019 in Baku, Azerbaijan. Resul Rehimov / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Oliver Giroud egy évvel, 2021 nyaráig meghosszabbította szerződését a Chelsea labdarúgócsapatával.

A BBC honlapja kiemelte: miután a 33 éves francia csatár a 2019/20-as szezon őszi idényében mindössze öt bajnoki találkozón lépett pályára - ezekből háromszor csereként - és eredeti szerződéséből csupán fél év maradt, januárban közel állt a klubváltáshoz. Leginkább az Internazionaléval és a Lazióval hozták hírbe.

Olivier Giroud marad a Chelsea-nél Forrás: Anadolu Agency/2019 Anadolu Agency/Resul Rehimov

Februárban azonban megsérült posztriválisa, Tammy Abraham, a világbajnok Giroud pedig élt a lehetőséggel: jó teljesítménnyel hálálta meg Frank Lampard vezetőedző bizalmát, és négy PL-meccsen kétszer volt eredményes.

A Chelsea 2018 januárjában szerezte meg a támadót a londoni rivális Arsenaltól, de korábbi állomáshelyével ellentétben új klubjában nem számított stabil kezdőjátékosnak. Ennek ellenére tavaly nyáron már egyszer meghosszabbították a szerződését.