Vágólapra másolva!
A Real Madrid az utóbbi években rengetegszer megpróbálta leigazolni Neymart, de sosem járt sikerrel. Florentino Pérez, a madridi csapata elnöke azonban nem hajlandó lemondani a brazil szupersztárról, a nyári átigazolási időszakban minden bizonnyal ajánlatot tesz érte a Paris Saint-Germainnek.

A brazil játékosügynök, Wagner Ribeiro állítása szerint Neymar a mai napig rajta van Florentino Pérez kívánságlistáján. A menedzser nyilván tudja, mit beszél, ugyanis korábban Neymar klubváltásában is segédkezett, de Káká és Robinho Madridba igazolásában is benne volt a keze.

„A világ minden tájáról kaptunk ajánlatokat

– elevenítette fel a régi időket Wagner Ribeiro, amikor Neymar még a Santos játékosa volt.

Wagner Ribeiro komoly szerepet játszott Neymar átigazolásaiban Forrás: AFP/Alain Jocard

2010-ben New Yorkban voltunk, Neymar akkor mutatkozott be a brazil válogatottban, a Chelsea-től pedig kaptunk egy ajánlatot. Tanulmányoztuk a szerződést, de nem döntöttünk, mert tudtuk, hogy ez Neymarra és az édesapjára tartozik."

„Később a Bayern München és a Juventus is érdeklődött, utóbbi csapattal még tárgyaltunk is Torinóban.

A Real Madrid is megkeresett, mert Florentino nagyon szerette volna leigazolni Neymart. Tavaly májusban is találkoztunk az irodájában, és azt mondta, még mindig szeretné leigazolni"

– mondta az ESPN-nek Ribeiro, aki azt is elárulta, hogy a Paris Saint-Germain 164 milliós árcédulát tett a 2017-ben 222 millió euróért megvásárolt brazil támadóra. Megjegyezte, hogy szerinte a koronavírus miatt idény nyáron nem nagyon lesznek átigazolások 50 millió fölött.

Wagner Ribeiro szerint Neymar jobb mint Messi vagy Ronaldo Forrás: NurPhoto via AFP/Xu Jinquan/Xinhua/Photoshot/NurPhoto/Xu Jinquan

A brazil játékosügynök úgy gondolja, Neymar a világ legjobb játékosa.

„Neymar sokkal jobb játékos, mint Messi vagy Ronaldo.

Soha nem láttam még rosszul játszani. A Santosban is különleges dolgokat csinált. Akármennyit is rugdosták, mindig gólt lőtt vagy gólpasszt adott. És ugyanezt láttuk tőle Barcelonában és most Párizsban is" – mondta Wagner Ribeiro, aki megemlítette, hogy a közhiedelemmel ellentétben Neymart nem érdekli a pénz, neki az a legfontosabb, hogy bebizonyítsa, ő a legjobb játékos a világon.