A fél Premier League sorban áll Coutinhóért

Philippe Coutinho, Bayern München
Philippe COUTINHO (FC Bayern Munich), action, single action, single image, cut out, full body shot, whole figure. Soccer 1.Bundesliga, 25th matchday, matchday25, FC Bayern Munich (M) - FC Augsburg (A) 2-0, on 08.03.2020 in Muenchen ALLIANZARENA, DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND / OR QUASI- VIDEO. ? Sven Simon Fotoagentur GmbH & Co. Press Photo KG # Prinzess-Luise-Str. 41 # 45479 M uelheim / R uhr # Tel. 0208/9413250 # Fax. 0208/9413260 # GLS Bank # BLZ 430 609 67 # Kto. 4030 025 100 # IBAN DE75 4306 0967 4030 0251 00 # BIC GENODEM1GLS # www.svensimon.net. | usage worldwide
Vágólapra másolva!
Újabb két angol klub jelentkezett be a brazil Philippe Coutinhóért, az FC Barcelona futballistájáért, aki kölcsönben a Bayern Münchennél szerepel. A spanyol Mundo Deportivo és több szigetországi sportportál vasárnapi jelentése szerint a támadó középpályást immár a Newcastle United és az Everton is szeretné a soraiban tudni.

A 27 éves labdarúgó - akinek jobb bokáját két napja műtötték, és felépülése több hétig eltarthat - iránt a Premier League együttesei közül korábban a londoni Chelsea és Tottenham Hotspur mellett a Manchester United és a Leicester City mutatott erőteljes érdeklődést.

Philippe Coutinhóért újabb két angol klub jelentkezett be Forrás: Picture-Alliance via AFP/Verwendung weltweit/Frank Hoermann/Sven Simon

A Bundesligában címvédő német csapat vezetői állítólag 120 millió euróért vehetnék meg végleg a brazil játékmester játékjogát a katalán klubtól, ennyi pénzt azonban aligha tudnak a müncheniek áldozni érte a koronavírus-járvány miatt náluk is nehezebbé vált gazdasági helyzetben.

A spanyol címvédő Barcelona nem mondott le róla teljesen, ám hírek szerint Coutinho megtartásánál a katalán elitklubnál előbbre valónak tartják a brazilért kapható jelentős összeget. A futballista korábban arról beszélt, hogy a leginkább angol ajánlatot részesítene előnyben.

Az anyagi korlátok állítólag a legkevésbé a két vadonatúj jelentkező esetében gátolhatják meg Coutinho klubváltását. A Newcastle és az Everton ugyanis tulajdonosváltás előtt áll, az új vezetőség pedig azonnal húzónevekkel igyekszik megerősíteni csapatát és saját pozícióját.