A portugál edző soha többé nem akar visszatérni a Premier League-be

Shanghai SIPG crushes Liaoning Whowin at 12th round of 2017 CSL  China Chinese super league CSL 2017
Head coach Andre Villas-Boas of Shanghai SIPG watches his players competing against Liaoning Whowin in their 12th round match during the 2017 Chinese Football Association Super League (CSL) in Shanghai, China, 3 June 2017. Shanghai SIPG defeated Liaoning Whowin 4-1.
Vágólapra másolva!
Soha nem akar visszatérni a Premier League-be André Villas-Boas, a Chelsea és a Tottenham Hotspur volt vezetőedzője, mert szerinte az angol labdarúgó-bajnokság nem passzol a stílusához.

A 42 éves portugál tréner, aki jelenleg a francia bajnokságban érdekelt Olympique Marseille-t vezeti, kilenc hónapig dolgozott a Stamford Bridge-en, mielőtt 2012 márciusában menesztették, majd másfél évig a Spurst irányította.

A portugál Radio Renascencának nyilatkozva Villas-Boas most kijelentette: "nem megyek oda vissza".

Andre Villas-Boas nem térne vissza a PL-be Forrás: Imaginechina/Zhong zhenbin - Imaginechina/Zhong Zhenbin

"A legnagyobb befektetések bajnoksága, a legjobb játékosokkal és csapatokkal. De én olyan helyen szeretek dolgozni, ahol más a játékfilozófia. Angliában nem ez a helyzet" - fogalmazott a szakember.

Villas-Boas a Londonból történt távozása után Oroszországban - a Zenitnél -, majd Kínában edzősködött, a Marseille-t tavaly nyár óta irányítja, sikerrel. Csapata a második helyen állt a járványhelyzet előtt a Ligue 1-ben, 12 ponttal lemaradva az éllovas Paris Saint-Germaintől.