Courtois szerint igazságtalan lenne a Barcelona bajnoki címe

fbl Horizontal
Real Madrid's Belgian goalkeeper Thibaut Courtois concedes a goal during the UEFA Champions League round of 16 first-leg football match between Real Madrid CF and Manchester City at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on February 26, 2020. (Photo by OSCAR DEL POZO / AFP)
Vágólapra másolva!
Thibaut Courtois reméli, hogy a pályán fejeződik be a spanyol labdarúgó-bajnokság, mert szerinte igazságtalan lenne, ha a Barcelonának ítélnék a bajnoki címet.

"Csak két pont a hátrányunk a Barcelona mögött, még mi is lehetünk elsők. Igazságtalan lenne, ha nem folytatnánk a szezont és a Barcelona lenne a bajnok"

- nyilatkozta a Real Madrid belga kapusa.

Spanyolországban, amelyet különösen súlyosan érintett a koronavírus-járvány, leghamarabb júniusban folytatódhat a pontvadászat. Courtois hangsúlyozta, biztos benne, hogy megelőzhetik a katalánokat.

"Egyszer döntetlent játszottunk, egyszer pedig legyőztük őket. Megmutattuk, hogy mi vagyunk a jobb csapat. Úgy gondolom, be kell fejezni a bajnokságot. Még tizenegy forduló van hátra, túl korai lenne most végeredményt hirdetni."

- fogalmazott a 27 éves játékos.