Megvan a Bundesliga folytatásának pontos dátuma

Hertha BSC - 1st FC Cologne Sports soccer Bundesliga Group Single combat duell Marko Grujic (Hertha BSC)
22 February 2020, Berlin: Football: Bundesliga, Hertha BSC - 1st FC Cologne, 23rd matchday, Olympic Stadium. Benno Schmitz (l) from 1.FC Köln fights against Berlin's Marko Grujic for the ball. Photo: Andreas Gora/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the regulations of the DFL Deutsche Fußball Liga and the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to exploit or have exploited in the stadium and/or from the game taken photographs in the form of sequence images and/or video-like photo series.
Vágólapra másolva!
A Német Labdarúgó Liga (DFL) május 15-én szeretné újraindítani a bajnoki küzdelmeket az élvonalban és a másodosztályban.

A német állam szerdán adott zöld jelzést a sorozatok folytatására zárt kapuk mögött, miután Angela Merkel kancellár és a tartományi miniszterelnökök tárgyaltak a kérdésről.

A pontos dátumról a DFL döntött szinte azonnal, még szerda este és erről tájékoztatta az érintett klubokat is a szándékáról.

A német profi csapatok április közepe óta tréningeznek kis csoportokban, szigorú óvintézkedések mellett. Az élvonalból még kilenc forduló van hátra.