Az aranylabdás olasz védő is elmondta, szerinte ki minden idők legjobbja

57625972 Horizontal FOOTBALL WORLD CUP MATCH FINAL TROPHY WINNER SOCCER PLAYER TEAM JOY
Italian defender Fabio Cannavaro celebrates with the trophy after the World Cup 2006 final football game Italy vs.France, 09 July 2006 at Berlin stadium. Italy won the 2006 football World Cup by defeating France on penalties. AFP PHOTO PATRIK STOLLARZ (Photo by PATRIK STOLLARZ / AFP)
Vágólapra másolva!
Örök kérdés, hogy ki minden idők legjobb focistája. A vitában szereti mindenki hallatni a hangját és elmondani, szerinte kié a labdarúgás trónja. A párbeszédbe Fabio Cannavaro, az olaszok aranylabdás világbajnok védője is beszállt.

"Nagyon tisztelem Messit. Az új generációt tekintve ő az egyik legjobb, de Maradona egy másik szint. Akkor a játék is más volt. Rengetegszer léptek oda neki vagy rúgták meg, de mindig ő kontrollálta a játékot, és sokkal keményebb is volt. Messi a csúcs, de Maradona más világ. Nem is lehet összehasonlítani a többiekkel. Pelét nem láttam játszani, Maradonát viszont hét évig minden egyes alkalommal.

- mondta a kínai Guangzhou Evergrande jelenlegi vezetőedzője a Sky Sportsnak.

Maradona a Barcával nyert spanyol kupát, ligakupát és szuperkupát, a Napoli színeiben pedig kétszer nyerte meg az olasz bajnokságot, egyszer az olasz kupát, és a szuperkupát, valamint egy ízben az UEFA-kupagyőzelem is összejött neki. Emellett büszkélhedhet egy világbajnoki címmel, amivel Messi nem.