Megműtötték a Diósgyőr csapatkapitányát

Diósgyőr, DVTK, Puskás Akadémia
Ulysse Diallo (b) és Szécs Márk (j, hátul), Puskás Akadémia játékosai, valamint a diósgyőri Dejan Karan (b2) és Óvári Zsolt (j, elöl) a labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Puskás Akadémia mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban
Vágólapra másolva!
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Diósgyőr csapatkapitánya, Dejan Karan artroszkópos térdműtétje után már a rehabilitációt végzi, és bízik benne, hogy még ebben a bajnokságban újra pályára léphet.

Karan március közepén feküdt volna műtőasztalra, mert a térdkalácsából letört porcdarab régóta fájdalmat okozott, ezért el kellett távolítani. A koronavírus-járvány miatt azonban halasztani kellett a beavatkozást. A játékos térdéből szombaton artroszkópos eljárással távolították el a szakszóval szabad testnek vagy ízületi egérnek nevezett porcdarabot, és este már otthonában aludt.

Dejan Karant (b2) megműtötték Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

„Csak egy kicsi műtéti heg maradt a térdemen, egyáltalán nem érzek fájdalmat, már ilyen rövid idő után is napról napra jobb a lábam - mondta Karan a DVTK honlapjának. - Minden nap járok a DVTK Medical Centerbe, ahol szakemberek segítségével végzem a rehabilitációt. Néhány hét múlva csatlakozhatok a társakhoz, ha jól reagál a térdem, akkor akár a bajnoki hajrában is számíthat rám Feczkó Tamás, de a következő idényre biztosan a csapattal közösen tudok készülni."