Már nem Bölöni László az FC Antwerp edzője

SOCCER FOOT FOOTBALL VOETBAL FIRST DIVISION D1 EERSTE KLASSE CLU
Antwerp's head coach Laszlo Boloni pictured during a soccer match between Club Brugge KV and Royal Antwerp FC, Sunday 02 February 2020 in Brugge, on day 24 of the 'Jupiler Pro League' Belgian soccer championship season 2019-2020. BELGA PHOTO KURT DESPLENTER
Vágólapra másolva!
A klub által megerősített belga lapértesülések szerint már nem Bölöni László az élvonalban szereplő FC Antwerp vezetőedzője.

A Gazet Van Antwerpen című lap cikke szerint a hivatalos bejelentés ugyan még nem történt meg (frissítés: már megtörtént, mint az a lenti Twitter-bejegyzésből látszik), de nekik a klub megerősítette a hírt, sok sikert kívánva a magyar származású romániai szakembernek.

A lap emlékeztet rá, hogy Bölöni 2017 nyarán vette át az FC Antwerp csapatá, amelyikkel az első idényben még lemaradt a felsőházi rájátszásról, a 2018-19-es szezonban azonban a negyedik helyen zárt a klubbal, ami 1990 óta az Antwerp legjobb eredménye volt. A csapat ezzel kvalifikálta magát az Európa-ligába, azonban a csoportkörbe már nem tudott bejutni, miután a play-off párharcban 5-2-es összesítéssel alulmaradta holland AZ Alkmaarral szemben.

Bölöni utódjáról egyelőre nincs hír, ahogy arról sem, hogy a játékosként a Steaua Bucurestivel BEK-győztes, edzőként a román válogatott és számos klubcsapat mellett a Sporting, a Rennes, a Monaco, a Lens és a PAOK kispadján is megforduló 67 éves szakember hol folytatja a munkát.