Vágólapra másolva!
Vasárnap délelőtt 11.00 órától a Ferencváros a Mezőkövesddel játszott felkészülési mérkőzést a Groupama Arénában. 

Mivel a két csapat 13.30-tól a Fradi népligeti edzőközpontjában újra összecsapott egymással, a két edző, Szergej Rebrov és Kuttor Attila olyanoknak is lehetőséget adott, akik egyébként kevesebbszer léphetnek pályára. A hazaiak a Gróf – Csontos, Frimpong, Otigba, Heister – Somália, Vécsei – Ramadan, Lódico, Szánthó – Szignyevics összeállításban kezdték a találkozót.

Az FTC kezdett jobban, bár a fölény inkább csak labdabirtoklásban, mintsem helyzetekben mutatkozott meg. Főként Vécsei Bálint volt aktív, de a félidő második felére a vendégek is felélénkültek, sőt a legnagyobb helyzet is a Mezőkövesd előtt adódott: egy szöglet után Takács fejese a felső lécen csattant.

Fordulás után egy szerencsés góllal aztán a vendégek megszerezték a vezetést, Pekár szabadrúgása a sorfalban felugró Ramadanon pattant meg, amely a másik irányba mozduló Gróf mellett védhetetlenül vágódott a hosszú sarokba.

Bár a folytatásban a Fradi játéka a csereként pályára lépő Skvarka és Zubkov révén felélénkült, és voltak lehetőségei az egyenlítésre, ez végül nem sikerült, így némi meglepetésre a Mezőkövesd 1-0-ra nyerni tudott a Groupama Arénában.