Társoldalunk:

A magyar fociválogatott légiósa még nem mondhatja bajnoknak magát

2020.05.20. 16:33

Lang Ádám, az Omonia Nicosia magyar válogatott labdarúgója szerint még változhat, hogy hirdetnek-e győztest a ciprusi bajnokságban.

"Nekem az az információm, még változhat, hogy bajnokok leszünk-e. A szövetség képviselői figyelik, hogy a többi országban avatnak-e győztest, ahol már befejezettnek nyilvánították a bajnokságot" - mondta az M1 aktuális csatornának a 27 éves védő, aki hozzátette, számított arra az eshetőségre, hogy lezárják a pontvadászatot. 

Lang Ádám és a belgák sztárja, Eden Hazard a 2016-os Európa-bajnokságonForrás: AFP/Emmanuel Dunand

A szigetországban 22 forduló után befejezettnek nyilvánították a küzdelmeket, s bár bajnokot nem hirdettek, a Bajnokok Ligája következő idényére listavezetőként az Omonia Nicosiát jelölte ki indulóként a helyi szövetség.

Lang arról is beszélt, hogy nagyon jól érzi magát a csapatnál, kifejezetten jó döntésnek tartja, hogy tavaly az Omoniához igazolt, ahol alapemberré vált.

"Nagyon szigorú intézkedések voltak. Eleinte napi egyszer lehetett kimozdulni és írni kellett a kormány egyik vonalára, hogy milyen halaszthatatlan okból. Május 4-től enyhítettek a korlátozásokon, azóta többször ki lehet mozdulni, holnaptól pedig már az éttermek is kinyithatnak" - mondta a 30-szoros válogatott futballista a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetről.