Sallai kezdő volt, a Freiburg azonban kikapott a Bundesligában

Sallai
Freiburg's German midfielder Nicolas Hoefler (R) and Freiburg's Hungarian forward Roland Sallai (L) vie with Bremen's German defender Kevin Vogt during the German first division Bundesliga football match SC Freiburg v Werder Bremen in Freiburg, southern Germany, on May 23, 2020. (Photo by THOMAS KIENZLE / POOL / AFP) / DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO
Vágólapra másolva!
Sallai Roland csapata, a Freiburg hazai pályán 1-0-ra kikapott a Werder Brementől a német labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának szombati játéknapján.

A magyar válogatott játékos kezdő volt és 82 percet töltött a pályán. Csapata a 89. percben, emberelőnyben betalált, ám a gólt les miatt nem adta meg a játékvezető. A Freiburg nyolc, a vendégcsapat viszont csak három alkalommal találta el a kaput, a labdabirtoklás aránya pedig 61-39 volt a vesztes hazaiak javára.

A tabella második helyén álló Borussia Dortmund idegenben győzte le 2-0-ra a Wolfsburgot, így sorozatban hatodik bajnokiját nyerte meg. A Bundesligában a múlt hétvégén indult újra a küzdelem, azt megelőzően legutóbb március 11-én rendeztek mérkőzést. A koronavírus-járvány miatt minden összecsapást zárt kapuk mögött játszanak, mindegyik gyászszünettel kezdődik a koronavírus áldozataira emlékezve, és minden játékos fekete karszalagot visel.

Bundesliga, 27. forduló:
SC Freiburg-Werder Bremen 0-1 (0-1)
Borussia Mönchengladbach-Bayer 04 Leverkusen 1-3 (0-1)
SC Paderborn-TSG 1899 Hoffenheim 1-1 (1-1)
VfL Wolfsburg-Borussia Dortmund 0-2 (0-1)
pénteken játszották:
Hertha BSC-Union Berlin 4-0 (0-0)