A Sevilla játékosai megszegték a bajnokság folytatásához hozott szabályokat

Sevilla
Sevilla's Argentinian midfielder Ever Banega (L) celebrates with Sevilla's Spanish defender Sergio Escudero after scoring a goal during the Spanish 'Copa del Rey' (King's cup) quarter-final second leg football match between Sevilla FC and Club Atletico de Madrid at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Sevilla on January 23, 2018. / AFP PHOTO / CRISTINA QUICLER
Vágólapra másolva!
Hatalmas ostobaságot követett el a spanyol élvonalbeli Sevilla négy focistája. Lucas Ocampos, Luuk De Jong, Ever Banega és Mudo Vázquez együtt vettek részt egy bulin, ahol több mint tízen voltak.

A spanyol hatóságok a koronavírus-járvány miatt tiltják azokat a találkozókat, amelyek létszáma meghaladja a 10 főt, a négy focista azonban megszegte a szabályokat, erről pedig fotó is született. A bulin ott voltak a feleségek és barátnők is, egyikük posztolta a képet, ami szintén "zseniális" ötletnek bizonyult, miután le is buktak.

A fotó, ami miatt komoly büntetésre számíthatnak a Sevilla játékosai Forrás: Marca

A spanyol Egészségügyi Minisztérium, a LaLiga és a spanyol fociszövetség nem rég kidolgozott egy közös tervet, amely alapján a bajnokságot június 12-én, éppen a Sevilla-Betis derbivel folytatnák, ehhez persze rendkívül szigorú egészégügyi és higiénés szabályokat kell betartaniuk a csapatoknak. Nemcsak ezeket, de a hatósági előírásokat is megszegte a négy játékos, akikre komoly szankció vár.

Korábban a német Augsburg egyik stábtagja hagyta el a kötelező karantént, amiért eltiltást kapott.