Vágólapra másolva!
A skót labdarúgó-bajnokságban szereplő Hibernian FC a hivatalos Twitter-oldalán erősítette meg, ami már egy ideje sejthető volt: Bogdán Ádám távozik a szezon végén.

„Megerősíthetjük, hogy Bogdán Ádám, Steven Whittaker és Vykintas Slivka szerződésük júniusi lejártát követően távozik az Easter Road Stadionból. A trió a pályán és a pályán kívül is sokat tett a klubért, a legjobbakat kívánjuk mindannyiuknak" – áll a Hibernian FC közleményében.

„Óriási élmény volt másodszor is ezt a fantasztikus klubot képviselni. Csak jó emlékeket viszek magammal a Hiberniantól és Edinburgh városától is. Hiányozni fog mindkettő.

– írta Bogdán Ádám az Instagram-oldalán.

A 20-szoros magyar válogatott kapus a Vasasban nevelkedett, 19 évesen igazolt Angliába a Bolton Wanderers csapatába. 11 évig védett Angliában, megjárta a Crewe Alexandra csapatát, a Liverpoolt és a Wigan Athleticet is. 2018 nyarán igazolt a Hibernian FC-hez, de az idei szezonban már nem lépett pályára. Jelenleg a magyar NB III-as bajnokságban szereplő III. Kerületi TVE csapatánál edz, de az utóbbi napokban szóba hozták a Ferencvárossal is.