Az Espanyol és a Leganés ingyen bérleteket kínál

fbl Horizontal, Espanyol, Sevilla
Espanyol's Spanish forward Adrian Embarba (L) celebrates after scoring a goal during the Spanish league football match between Sevilla FC and RCD Espanyol at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville on February 16, 2020. (Photo by CRISTINA QUICLER / AFP)
Vágólapra másolva!
Ingyen bérletet kínál a következő szezonra a mostani idényre érvényes belépővel rendelkező szurkolóinak a spanyol labdarúgó élvonalban szereplő Espanyol és Leganés.

A két klub kedden közölte, hogy a bérletesek térítésmentesen léphetnek be a mérkőzésekre a 2020/21-es bajnokság során.

Az Espanyolnál ráadásul, ahol 27 833 szurkolónak jár a kedvezmény, húsz százalékot visszatérítenek a 2019/20-as szezonbérletek árából.

Elképzelhető, hogy a két gárda hívei már csak másodosztályú meccsekre mehetnek ki ősztől, mivel a Leganés 11 fordulóval a vége előtt az utolsó előtti helyen áll, míg az Espanyol sereghajtó a húszcsapatos La Ligában.

A hónap elején a tabellán ötödik Getafe jelentette be elsőként, hogy ingyen bérleteket ad a következő szezonra a jelenlegi 13 500 bérlettulajdonosnak. A márciusban a koronavírus-járvány miatt félbeszakadt spanyol élvonal küzdelmeit június 11-től folytathatják.