Társoldalunk:

Koronavírusos volt a Liverpool korábbi edzője

2020.05.29. 16:53

A Premier League-ben szereplő Leicester City csapatát irányító Brendan Rodgers elmondta, még márciusban esett át a koronavírus-fertőzésen.

A szakember a BBC Leicester lapnak árulta el, hogy még márciusban, nem sokkal a Premier League küzdelmeinek leállítása után esett át a fertőzésen. Rodgers azt is elmondta, hogy a felesége is pozitív teszteredményt adott, miután mindkettőjükön jelentkeztek a fertőzés tünetei. Azóta már ő és a felesége is meggyógyult, a szakember pedig készülhet a bajnokság júniusi folytatására. 

"Nem éreztem ízeket és szagokat, erőtlen voltam, csak kínlódtam, járni is alig bírtam. Olyan érzés volt, mint amikor a Kilimandzsarót másztam meg, ahogy egyre magasabbra mész, úgy lesz egyre nehezebb a légzés. Tíz métert megtenni is kihívás. Elindultam futni, de képtelen voltam rá" – idézte föl a betegség napjait Rodgers, aki elmondta, hogy nagyjából három hét elteltével lett jobban.

A 2012-2015 között a Liverpoolt irányító Rodgers az Arsenal szakvezetője, Mikel Arteta után a második PL-edző, akiről kiderült, hogy megfertőződött az új koronavírussal.