A Liverpool a legkeresettebb futballcsapat a világhálón

Champions League Final 2019 / Tottenham Hotspur-Liverpool FC 0-2. 2019 CHAMPIONS LEAGUE FINAL Sports Sports International Database SP CL Final PROFESSIONAL CHAMPION Football Football EUROPE club team Men UEFA European Competition Professional Football Clu
Jürgen Klopp nem csak kiváló edző, hanem remek ember is
Vágólapra másolva!
Az angol futballbajnoki cím várományosa, az FC Liverpool a legnépszerűbb labdarúgócsapat a világháló közösségi hálózatainak "ráklikkelési" adatai alapján.

A Deportes&Finanzas portál ez év januárja és áprilisa között készített, s most közzétett felmérése szerint a Bajnokok Ligája legutóbbi kiírásában győztes Liverpool címére követőitől a négy hónap alatt 499 milliónyi "kattintás" - beírás, képes és szöveges üzenet - érkezett az olyan ismert médiafelületeken, mint az Instagram, a Facebook, a Twitter, a Youtube és a TikTok.

A közösségi médiában a második leglátogatottabb futballklub az FC Barcelona (465 millió), a harmadik pedig a Manchester United (436 millió). A webhelynek a "klikkstatisztikában" az öt legjobb csapatot figyelembe vevő listáján a Real Madrid a negyedik 321 millió interakcióval, s egyetlen Európán kívüli együttesként következik az ötödik helyen a brazil Flamengo (308 millió).