Érdekes történetet osztott meg a Liverpool fiatalja a Real Madridról

775448954 fbl Horizontal
Liverpool's English midfielder Harvey Elliott (L) vies with Everton's French defender Lucas Digne (R) during the English FA Cup third round football match between Liverpool and Everton at Anfield in Liverpool, north west England on January 5, 2020. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Harvey Elliott fiatal kora ellenére rendkívül népszerű a futballcsapatok között. A még mindig csak 17 éves liverpooli szélsőt korábban szívesen elvitte volna a Real Madrid is.

Még 2019 nyarán történt, hogy a Real Madrid elvitte magához az ifjú játékost és körbevezette a stadionjában, valamint bevitte a hazai öltözőbe is, ahol ott lógott Sergio Ramos meze is természetesen. Ekkor kérdezték meg az akkor 16 éves focistát, hogy szeretne-e személyesen is találkozni a csapatkapitánnyal, mire azt válaszolta, hogy:

„Nem, jó ez így, köszönöm. Már nem szeretem amiatt, amit Szalahhal művelt."

Elliott a 2018-as Bajnokok Ligája döntőjére gondolt, amikor Ramos a Liverpool támadóját gyakorlatilag a karjánál fogva a földre rántotta, és az eset után az angol együttes labdarúgója nem is tudta folytatni a mérkőzést.

Amit a Real Madridnál nem tudtak ezzel kapcsolatban az az, hogy Elliott nagy Liverpool szurkoló volt már akkor is.