Vágólapra másolva!
Tartalékcsapata pályáján, hatezer férőhelyes stadionban játssza zárt kapus hazai mérkőzéseit az újrainduló spanyol labdarúgó-bajnokságban a Real Madrid.

A koronavírus-járvány hatására három hónapig szüneteltek a La Liga küzdelmei, amelyek a 28. fordulóval június 11-én indulnak újra, a fővárosi együttes pedig június 14-én, 19:30-kor fogadja az Eibart. Erre a Madrid külvárosában található, Alfredo di Stéfanóról elnevezett stadionban kerül sor, amelyet általában a Castilla használ.

Az Estadio Alfredo di Stéfano lesz a Real Madrid hazai mérkőzéseinek otthona a La Liga utolsó harmadára Forrás: Marca

A fővárosiak otthona, a Santiago Bernabéu Stadion felújítási munkálatai jelenleg is zajlanak.
A német után a spanyol lesz a második az európai topbajnokságok közül, amelyik a pandémiát követően újraindul. A liga közölte, minden mérkőzésen megemlékeznek "a világjárvány ellen harcoló hősökről": a bajnokik 20. percében az üres stadionokban előre rögzített taps hangzik majd fel, amely a szurkolók által felvett videókból származik majd.

- mondta Javier Tebas, a liga elnöke.

A legtöbb találkozót kései időpontban játsszák majd a Spanyolországban ilyenkor szokásos magas hőmérséklet miatt, néhány összecsapásra azonban kedvező időjárási előrejelzések esetén korábban is sor kerülhet. Az újraindulás első hétvégéjén rendeznek majd mérkőzéseket 13 órai kezdettel is.