Társoldalunk:

Koronavírusos volt az Atalanta edzője a Valencia elleni BL-meccsen

2020.06.01. 19:19

Gian Piero Gasperini, az Atalanta vezetőedzője elismerte, hogy koronavírusra utaló jeleket tapasztalt magán a Valencia elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő spanyolországi visszavágója előtt, akinél később kimutatták, hogy valóban átesett a fertőzésen.

"Nem éreztem jól magam a második meccset megelőző napon, aznap pedig még rosszabb lett a helyzet" - idézi a 62 éves szakembert a La Gazzetta dello Sport. "A képeken sem néztem ki valami jól, az azt követő két éjszakán pedig szinte semmit nem aludtam, és bár nem voltam lázas, úgy éreztem, mintha legalább 40 fokos lenne a testhőmérsékletem. Aztán másnap hiába kaptunk ételt az egyesület Michelin-csillagos séfjétől, semmit nem éreztem az ízekből" - utalt a fertőzés egyik tünetére Gasperini, aki azt is elmondta, hogy utólag egy tesztelés során kiderült, valóban átesett a koronavíruson.

A valenciai csapat a hír hallatán hivatalos közleményt adott ki, amelyben meglepettségüknek adtak hangot, amiért az olasz szakember ennyire felelőtlenül viselkedett, és számos embert veszélynek tett ki a zártkapus visszavágón.