Újabb játékost igazolhat a Chelsea az Ajaxból

Tagliafico
Ajax's Argentine defender Nicolas Tagliafico (L) fights for the ball with Chelsea's Brazilian midfielder Willian (C) during the UEFA Champions League Group H football match between Ajax Amsterdam and Chelsea on October 23, 2019 at the Johan Cruijff Arena, in Amsterdam. (Photo by John THYS / AFP)
Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerinta a Chelsea újabb játékost igazolhat az Ajaxból: Hakim Ziyech után az amszterdamiak argentin válogatott védője, Nicolás Tagliafico is a Stamford Bridge-re kerülhet.

A két klub állítólag már meg is egyezett a transzferről, a balhátvéd 26 millió euróért érkezhet Londonba, amely további négy millió bónusszal növekedhet bizonyos feltételek teljesülése esetén.

A 27 éves játékos az Independientétől érkezett a holland klubhoz 2018 januárjában, amellyel bajnokságot és kupát is nyert, valamint az előző szezonban a BL-elődöntőig menetelt. Védő létére 99 meccsen 12 gólt és15 gólpasszt osztott ki az Ajax színeiben, a játékost állítólag a Barcelona is figyelte, a Chelsea azonban akár már szerdán bejelentheti az érkezését.