Vágólapra másolva!
Az owngoalnigeria.com értesülése szerint a holland labdarúgó-bajnokságban szereplő Feyenoord szeretné leigazolni az Újpest FC középpályását, a nigériai Obinna Nwobodót.

A 23 éves középső középpályás 2017 nyarán érkezett az Újpest FC-hez, azóta 104 mérkőzésen lépett pályára a IV. kerületi csapatban, amellyel 2018-ban megnyerte a Magyar Kupát.

Az U20-as Afrika Kupa-győztes Obinna Nwobodónak 2022 nyaráig érvényes a szerződése az Újpest FC-vel, a transfermarkt 400 ezer euróra becsüli a piaci értékét. A nigériai portál értesülése szerint Feyenoord már felvette a kapcsolatot az Újpesttel, hogy megtegye az első lépéseket a játékos leigazolásához.

Obinna Nwobodo alapember Újpesten Fotó: Polyák Attila - Origo

Stijn Vanlerberghe, a focista ügynöke elmondta, hogy több csapat is érdeklődik Obinna Nwobodo iránt, aki elsősorban a Magyarországról való távozásban gondolkodik, hogy szintet lépjen a karrierjében.

A rotterdami csapat legutóbb 2011-ben igazolt Újpestről. Akkor a 19 éves Simon Krisztiánt vették kölcsön, aki fél év alatt nyolc meccsen lépett pályára a Feyenoordban, majd visszatért Magyarországra.

A Feyenoord a harmadik helyen zárta a koronavírus-járvány miatt áprilisban befejezettnek nyilvánított holland bajnokságot. Dick Advocaat csapata október óta nem vesztett mérkőzést az Eredivisie-ben.