A Barcelona 150 millióért sem adja el fiatal tehetségét

fbl Horizontal
Barcelona's Guinea-Bissau forward Ansu Fati (L) celebrates with Barcelona's Argentine forward Lionel Messi after scoring during the Spanish league football match be tween FC Barcelona and Levante UD at the Camp Nou stadium in Barcelona, on February 2, 2020. (Photo by LLUIS GENE / AFP)
Vágólapra másolva!
Az FC Barcelona nemet mondott a Manchester United újabb, immár 150 millió eurós ajánlatára is, amelyet a spanyol futballbajnok vezetésének tett a 17 éves szupertehetségért, Ansu Fatiért.

A Sport című katalán napilap emlékeztetett rá, hogy a múlt héten a Barca részéről kétszer is elutasító válasz érkezett, amikor az angolok 100 millió eurót ígértek a tini csatár játékojogáért.

Ansu Fati egyelőre semmi pénzért nem eladó Forrás: AFP/Lluis Gene

Előbb Josep Maria Bartomeu klubelnök szögezte le, hogy "semmi pénzért" nem válnak meg Fatitól, szombaton pedig a katalánok utánpótlás-igazgatója, Xavier Vilayoana nyilatkozott úgy, hogy sosem gondolkoztak az ifjú labdarúgó eladásán.

A Sport szerint azonban a United még megszerezheti magának a bissau-guineai származású, októberben nagykorúvá váló spanyol utánpótlás-válogatott labdarúgót, ha a játékos elfogadja az angolok ajánlatát és a manchesteri klub kifizeti érte a Barcának a szerződésének záradékában foglalt kivásárlási árat, amely 170 millió euró.