Luka Modric elmondta, honnan szeretne visszavonulni

fbl Horizontal
Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric (2ndR) celebrates with Real Madrid's Spanish defender Alvaro Odriozola (C) after scoring their third goal during the UEFA Champions League Group A football match between Club Brugge and Real Madrid CF at the Jan Breydel Stadium in Bruges on December 11, 2019. (Photo by JOHN THYS / AFP)
Vágólapra másolva!
Az aranylabdás Luka Modric a Real Madrid futballistájaként szeretné befejezni játékoskarrierjét - írta a La Gazzetta dello Sport.

A spanyol királyi gárda világbajnoki ezüstérmes horvát játékmestere az olasz lapnak azt nyilatkozta, hogy meggyőződése szerint még két évig tud magas szinten teljesíteni.

- mondta a 34 esztendős középpályás, aki a Tottenham Hotspurtől 2012-ben szerződött át a Realba. Élő kontraktusa 2021 nyaráig szól a fővárosi együttesnél, amellyel az elmúlt években minden jelentős trófeát begyűjtött: bajnokságot, kupát, spanyol és európai szuperkupát, továbbá négy-négy alkalommal klubvilágbajnokságot és Bajnokok Ligáját nyert.

Modric rengeteg sikert ért el a Real játékosaként Forrás: AFP/John Thys

A legsikeresebb éve 2018 volt, amikor is a horvát nemzeti együttessel ezüstérmes lett az oroszországi vb-n, ő maga pedig kiérdemelte a kontinens legjobb labdarúgóját megillető Aranylabdát. A válogatottban eddig 127-szer jutott szóhoz, s 16 gólt szerzett.
A koronavírus-járvány miatt felfüggesztett, majd az elmúlt hétvégén újraindult spanyol bajnokságban Modric 23 alkalommal szerepelt a blancóknál, s háromszor volt eredményes.