Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában a Ferencváros 2-0-ra legyőzte a Budapest Honvéd csapatát, ezzel Szergej Rebrov csapata matematikailag is bebiztosította elsőségét és 1996 után ismét megvédte bajnoki címét. A zöld-fehérek szombaton az Újpest FC csapatát fogadják a Groupama Arénában, így adódik a kérdés, hogy az Újpest játékosai állnak-e díszsorfalat a bajnokcsapat tagjainak?

A Blikk ennek kapcsán megkereste a két klubot, és kiderült, hogy az ősi rivális Újpest FC játékosai nem fognak díszsorfalat állni.

„Az Újpest FC nem áll sorfalat az FTC labdarúgóinak a szombati találkozó előtt

– szól a lila-fehér klub kommunikációs osztályának válasza. – Egyrészt a járványügyi korlátozások ezt nem teszik lehetővé, másrészt pedig, ahogy tavaly, úgy idén sem szeretnénk részt venni az ünneplésben."

Orosz Pál sajnálja, hogy elmarad az újpesti díszsorfal Forrás: Csudai Sándor - Origo

Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója sajnálatát fejezte ki, de elmondta, hogy ettől még remekül fognak ünnepelni a szombati derbin.

Persze, a tiszteletadástól függetlenül nagyon tudunk örülni a harmincegyedik bajnoki címünknek" – mondta Orosz Pál.

A találkozót szombat este 21.05-kor rendezik a Groupama Arénában. Három mérkőzéssel a vége előtt már csak a vendégek számára van tétje a találkozónak, akik öt ponttal előzik meg a 11. kieső helyen álló Debrecent.