Vágólapra másolva!
Az FTC 1-0-ra legyőzte az Újpestet a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának szombat esti mérkőzésén. A találkozó után Szerhij Rebrov és Botka Endre is kiemelte a szurkolók fontosságát.

"Úgy gondolom, hogy ez a győzelem a megkoronázása volt az egész éves teljesítményünknek. Egy ilyen közönség előtt játszani már bajnokként az Újpest ellen, hatalmas élmény volt. Az előző mérkőzés után csak egy visszafogott ünneplést tartottunk, mert

tudtuk, hogy mennyire fontos a szurkolóknak ez a szombati meccs.

Most fogunk majd ez után az este után jobban ünnepelni – értékelte Botka Endre, a bajnokcsapat játékosa az egész szezont.

– mondta a Fradi védője csapata agresszív, lendületes kezdéséről.

Szergej Rebrov büszke játékosaira az Újpest elleni győzelem után Fotó: Polyák Attila - Origo

"A játékosaim megértették, hogy mennyire fontos ez a mérkőzés a szurkolóknak. Végig abszolút koncentráltak voltak a fiúk, örülök, hogy sikerült ebben a kiváló hangulatban megörvendeztetni őket.

Rajongók nélkül nem tudom, hogyan motiválja az ember egy szurkolók nélküli stadionban a játékosokat, nagyon jót tett nekünk, hogy bejöhettek a stadionba.

Büszke vagyok a játékosokra, úgy gondolom, megérdemlik ezt az ünneplést a pályán" – mondta Szergej Rebrov, az Ferencváros vezetőedzője.

– mondta Pedrag Rogan az újpestiek élére nemrégiben kinevezett vezetőedző.

"Nagyon örülök, hogy harmadszor is győztes gólt tudtam szerezni. A bajnoki cím után is nagyon motiváltak maradtunk. A szurkolók szeretete fantasztikus, hihetetlen mit jelent nekik ez az Újpest elleni győzelem. Éppen ezért

egy Fradi-Újpest soha nem lehet tét nélküli,

fantasztikus csapatunk van" – mondta a párharc során a szezonban harmadszor is győztes gólt szerző Franck Boli.