2020-ban is Fradi Fiesztával ünnepli bajnoki címét a zöld-fehér klub

Fradi bajnoki fiesztája FTC Ferencváros bajnokavató Budapest Park foci labdarugás NB1
Vágólapra másolva!
Ahogy 2019-ben a férfi labdarúgó-csapat 30., úgy idén a 31. bajnoki címét ünnepli emlékezetes módon a Ferencváros. Az FTC szombaton a Mezőkövesd ellen tűzijáték show-val és különleges programokkal ünnepli bajnok férfi labdarúgó csapatát a Groupama Arénában.

"Aki ott volt tavaly a Budapest Parkban, az pontosan tudja, aki nem volt ott, de látta a beszámolókat, az is érezheti, milyen egy Fradi Fieszta", írja közleméínyében a klub. Az NB I utolsó, 33. fordulójában június 27-én, 20 órai kezdettel rendezett mérkőzés előtt már 17 órakor kinyitják a stadion kapuit.

A 2020-as ünneplés még a tavalyinál is látványosabbnak ígérkezik Forrás: Fradi.hu

Már készen áll az este programja is. A mérkőzés előtt Náksi Attila fokozza a hangulatot, a bemelegítés alatt ő zenél élőben a Groupama Arénában. A találkozó lefújását követően az FTC átveszi a bajnoki aranyérmeket, és az NB I győztesének járó trófeát. A B-középpel elkészült közös fotó után a csapat tagjai a hagyományoknak megfelelően elhelyeznek egy bajnoki sálat az aréna főbejáratánál Albert Flórián szobrának nyakába, majd jöhet a szurkolókkal közös ünneplés és a látványos tűzijáték – ekkor már a közismerten FTC-szurkoló Lotfi Begi áll majd a lemezjátszók mögött.

A találkozó előtt és alatt a megszokottnál több, változatosabb ingyenes program várja a szurkolókat a Groupama Aréna kerengőjén is, melyekről a klub folyamatosan ad részletesebb tájékoztatást.