A PSG is komolyan érdeklődik Szoboszlai Dominik iránt

Szoboszlai Dominik
Hungary's midfielder Dominik Szoboszlai listens to the national anthems prior to the stadium inauguration friendly match between Hungary and Uruguay in Puskas Arena of Budapest on November 15, 2019. (Photo by ATTILA KISBENEDEK / AFP)
Vágólapra másolva!
Francia források szerint egy igazi sztárcsapat, a Paris Saint-Germain is élénk érdeklődést mutat a bomba formában futballozó Szoboszlai Dominik iránt.

A francia szakíró, Manu Lonjonra hivatkozva több forrás is arról ír, hogy a Paris Saint-Germain is beszállt a Szoboszlai Dominikért folyó versenybe. A RedBull Salzburg középpályása a nyári átigazolási tervekben a Lazio szerb középpályása, Szergej Milinkovics-Szavics alternatívájaként szerepel Thomas Tuchel terveiben.

Lonjon ugyanakkor megjegyzi, hogy Neymar klubja lépéshátrányban van az Arsenallal és az AC Milannal szemben a 25-30 millió euróra taksált magyar játékosért folyó versengésben.

Hogy a párizsi szerződés mennyire lehet reális, azt nehéz megmondani, az viszont tény, hogy a francia sztárcsapat másodedzője, Lőw Zsolt remek kapcsolatot ápol egykori munkahelyével, a salzburgi csapattal, és komoly segítséget jelenthetne a személye a fiatal játékos számára.

Szoboszlai Dominik remek szezont tudhat maga mögött: az idei szezonban 37 meccsen 10 gólnál és 15 gólpassznál jár, legutóbb szerdán talált be és adott két gólpasszt a Rapid Wien ellen idegenben 7-2-re megnyert bajnoki mérkőzésen. Az osztrák futball június eleji újraindulása óta nyolc meccsen hat gólt lőtt, és nyolc gólpasszt adott.