Társoldalunk:

Durván összevesztek Messiék a saját edzőjükkel a döntetlen után

2020.06.28. 22:05

A Celta Vigo otthonában szombaton játszott 2-2-es döntetlen után még a Balaidos stadion öltözőjében csúnyán összeveszett a játékosok egy csoportja és Quique Setién vezetőedző.

A Marca című madridi sportlap információi szerint a bajnokságot vezető katalán csapat játékosait nagyon rosszul érintette, hogy hiába vezettek kétszer is, csak 2-2-vel tudták elhagyni a Balaidos gyepét. 

A játékosok hangadói már az öltözőben számon kérték az edzőt, elsősorban a cseréit kritizálva, így számon kérve Arthur Melo és Antoine Griezmann késői pályára küldését is (mindkét játékos az utolsó tíz percre kapott csak lehetőséget). A találkozó után az újságírók azt kérdezték a két gólt szerző Luis Suáreztől, hogy miért nem megy a csapatnak idegenben, amire ő azt válaszolta, hogy erről a kérdésről az edzőknél kellene inkább érdeklődni.

Quique Setién (középen) pozíciója korántsem mondható biztosnak a Barcelona kispadjánForrás: AFP/Cristina Quicler

A Marca szerint a csapat legnagyobb sztárjai kezdettől fogva nem tartották jó döntésnek a 61 éves Setién vezetőedzői kinevezését, és januári érkezése óta feszült a viszony a tréner és a keret hangadói között.

A Barca játékosai azért is viselték nehezen a vigói döntetlent, mert, amennyiben a Real Madrid vasárnap este idegenben legyőzi az Espanyolt, úgy átveszi a vezetést a tabellán, két ponttal megelőzve a katalánokat hat fordulóval a Primera Divsión zárása előtt.