Cristiano Ronaldo elképesztően nagy gólt lőtt - videó

fbl virus health Horizontal
Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo celebrates with Juventus' Argentine forward Paulo Dybala after scoring during the Italian Serie A football match Genoa vs Juventus played on June 30, 2020 behind closed doors at the Luigi-Ferraris stadium in Genoa, as the country eases its lockdown aimed at curbing the spread of the COVID-19 infection, caused by the novel coronavirus. (Photo by Miguel MEDINA / AFP)
Vágólapra másolva!
Az olasz labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában a bajnoki címvédő Juventus 3-1-re legyőzte a Genoát a Luigi Ferraris stadionban.

Az első félidőben hiába irányított a Juventus, nem esett gól. A fordulás után azonban a zebramezesek két gyönyörű góllal megnyugtató előnybe kerültek. Az 50. percben Paulo Dybala egy remek cselsorozat végén 13 méterről lőtt a jobb alsó sarokba.

Az argentin támadónak ez volt a szezonbeli 10. találata, ebből hét vezetőgól volt.

Az 56. percben aztán Cristiano Ronaldo torinói pályafutása eddigi legnagyobb gólját lőtte. Az ötszörös aranylabdás a félpályáról megindult, majd 23 méterről elemi erővel bombázott a bal felső sarokba.

A 35 éves támadónak az idei szezonban ez volt a 24. gólja a 25. bajnoki mérkőzésén.

A 73. percben eldöntötte a meccset a Juventus. Dybala átadása után a csereként érkező Douglas Costa tört be jobbról, majd 17 méterről a jobb felső sarokba tekert.

Négy perccel később egy óriási védelmi hiba után Andrea Pinamonti szép góljával még szépíteni tudott a Genoa, de nem volt esélye az egyenlítésre.

Ezzel a győzelemmel a Juventusnak továbbra is négy pont az előnye a Lazio előtt, amely kedden este a Torino otthonában győzött 2-1-re.

Összeállítások
Football Pálya

Kezdők
Cserék

Kezdők
Cserék