Társoldalunk:

A DVSC elnöke szerint talán rosszul választottak vezetőedzőt januárban

2020.06.30. 10:30

Az NSO készített interjút a DVSC elnökével, Szima Gáborral a csapat kieséséről a másodosztályba.

A klub vezetője szerint nagyon sok tényező kellett együttesen ahhoz, hogy a DVSC a szezon végén kiessen az NB I-ből. A Kaposvár ellen mindössze egy pontot tudtak szerezni három kör alatt, az együttes egyik legjobbját, Bódi Ádámot pedig egy korábbi kiállítás miatt a bajnoki hajrára veszítették el.

A berohanó szurkolók kapcsán az elnök elmondta, hogy nem bántották az ultrák a focistákat, és jelenleg is folyamatban van ez ügyben a rendőrségi eljárás.

Szima Gábor bízik benne, hogy a csapat magja betyárbecsületből továbbra is Debrecenben marad, és együtt vívhatják ki a feljutást vissza, az élvonalba. Ez nem lesz egyszerű, mert az NB II-ben jóval kevesebb MLSZ támogatás áll majd rendelkezésre, ugyanakkor a klub költségvetését nem csökkenthetik jelentősen, mert akkor nem tudnák teljesíteni a kitűzött céljukat.

Az elnök a saját felelősségét sem vonja kétségbe a kiesés kapcsán, valamint azt is elmondta, hogy januárban talán rosszul választottak vezetőedzőt az együttes mellé, amelyet a következő idényben is nagy valószínűséggel Kondás Elemér irányít majd.

A teljes interjút ITT olvashatják.