Maurizio Pochettino aláírt a Tottenham Hotspurhöz

Tottenham Hotspur v Southampton - U18 Premier League FOOTBALL EPL Season 2017/18 Soccer Sunday 24th March 2019 Tottenham Hotspur vs Southampton Premier League Premier League U18
Tottenham U18 forward Maurizio Pochettino during the Under 18 Premier League match between Tottenham Hotspur and Southampton at the Tottenham Hotspur Stadium, London on Sunday 24th March 2019. (Photo by Jon Bromley/MI News/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A korábbi Tottenham-edző, Mauricio Pochettino fia, Maurizio hétfén délután aláírta első profi szerződését a Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspurnél.

A 19 éves támadóközéppályás 2017-ben került a Spurs akadémiájára, ahol gyorsan fejlődött, olyannyira, hogy már a következő évben bemutatkozhatott a klub második csapatában, az U23-asok között. Miután a Premier League a múlt héten közzéte a kereteket, már várható volt ez a fejlemény, hiszen ott már szerepelt a legifjabb Pochettino neve, de még azzal a megjegyzéssel, hogy elfogadásra vár a klub által tett ajánlat.

Hétfőn aztán édesapja, a Spurst 2014 és 2019 novembere között irányító Mauricio Pochettino jelenlétében írta alá első profi szerződését, és várhatja, hogy az apja helyét elfoglaló José Mourinhótól megkapja a lehetőséget, és az első csapatban is pályára léphessen.

A Spurs-drukkerek közül pedig bizonyára sokan elérzékenyültek, amikor azt látták, hogy idősebb Pochettino a csapat nevét viselő pólóban feszített a fia mögött.