Visszatér Újpestre a Fradi elleni 6-0 egyik hőse

575429865 Horizontal
Maccabi Tel Aviv's Serbian midfielder Nikola Mitrovic (L) vies against Porto's Mexican defender Miguel Layun (R) during the UEFA Champions League, group G, football match between Maccabi Tel Aviv and FC Porto at the Sammy Ofer Stadium, in the Israeli coastal city of Haifa, on November 4, 2015. AFP PHOTO / JACK GUEZ (Photo by JACK GUEZ / AFP)
Vágólapra másolva!
Újpesten gyorsan megtalálták a távozó Novothny Soma utódját: a lila-fehérek hivatalos oldalukon jelentették be, hogy visszatér a csapathoz a klub korábbi szerb légiósa, Nikola Mitrovic.

A 33 éves támadó a 2010-11-es szezonban játszott Újpesten, és emlékezetes bombagóllal vette ki a részét a Ferencváros elleni 2010. szeptember 11-i 6-0-s győzelemből.

Mitrovic gólja 4:35-től:

Egy szezon után Fehérvárra igazolt, ahol két idényt játszott a Videotonban, majd megfordult az izraeli Maccabi Tel-Aviv, a kínai Shanghai Shenxin, a szintén izraeli Bnei Yehuda, a ciprusi Anorthoszisz, a szerb Napredak és lengyel Wisla Krakow csapatába. Újpestre viszont már az NB I-ből tért vissza, miután az előző idényt a bentmaradást kiharcoló újonc ZTE csapatában töltötte.

"Hogy őszinte legyek nagyon boldog vagyok, hogy újra Újpesten játszhatok. Számomra olyan, minthogyha újra itthon lennék. Ahogy a legutóbbi meccsen, mindig is éreztem, hogy szívesen látnak itt, ezért azt gondolom, hogy nagyon szerencsés vagyok, hogy egy ilyen szurkolótábort tehetek boldoggá" – idéz az Újpest FC honlapja Mitrovic szavait.