Társoldalunk:

Visszatér Újpestre a Fradi elleni 6-0 egyik hőse

2020.07.01. 10:25

Újpesten gyorsan megtalálták a távozó Novothny Soma utódját: a lila-fehérek hivatalos oldalukon jelentették be, hogy visszatér a csapathoz a klub korábbi szerb légiósa, Nikola Mitrovic.

A 33 éves támadó a 2010-11-es szezonban játszott Újpesten, és emlékezetes bombagóllal vette ki a részét a Ferencváros elleni 2010. szeptember 11-i 6-0-s győzelemből.

Mitrovic gólja 4:35-től:

Egy szezon után Fehérvárra igazolt, ahol két idényt játszott a Videotonban, majd megfordult az izraeli Maccabi Tel-Aviv, a kínai Shanghai Shenxin, a szintén izraeli Bnei Yehuda, a ciprusi Anorthoszisz, a szerb Napredak és lengyel Wisla Krakow csapatába. Újpestre viszont már az NB I-ből tért vissza, miután az előző idényt a bentmaradást kiharcoló újonc ZTE csapatában töltötte.

"Hogy őszinte legyek nagyon boldog vagyok, hogy újra Újpesten játszhatok. Számomra olyan, minthogyha újra itthon lennék. Ahogy a legutóbbi meccsen, mindig is éreztem, hogy szívesen látnak itt, ezért azt gondolom, hogy nagyon szerencsés vagyok, hogy egy ilyen szurkolótábort tehetek boldoggá" – idéz az Újpest FC honlapja Mitrovic szavait.