Vágólapra másolva!
A Tottenham Hotspur labdarúgócsapatát irányító José Mourinho szerint együttese túlságosan ritkán lép pályára, emiatt nehézséget okoz megfelelő formába lendülnie.

A portugál szakvezető a csütörtök esti Sheffield United elleni összecsapás előtt panaszkodott az újságíróknak arról, hogy legutóbbi, múlt keddi, a West Ham Uniteddel szembeni találkozójuk óta kilenc nap telt el. "Nem örülök" - kezdte Mourinho. "A megfelelő különbség három nap lenne az összecsapások között, főleg most, amikor mindenki keresi a legjobb formáját."

A szakember azt is kijelentette, nem érti, miért kritizálják amiatt, hogy időnként a legjobbjai közül néhányan csak a kispadon kezdik a mérkőzéseket. "Ha megnézünk más klubokat, a Manchester Unitedot, a Liverpoolt, a Real Madridot, a Barcelonát vagy éppen a Bayern Münchent, teljesen normális, hogy remek labdarúgók vannak a padon is. A Tottenhamnél azt érzem, hogy ha valaki nincs a kezdőben, akkor máris dráma van. A játékosoknak és mindenkinek meg kellene értenie, hogy ez minden, csak nem az" - fogalmazott Mourinho.

A Tottenham jelenleg nyolcadik helyen áll a Premier League-ben, a bajnokság újraindulása óta egy győzelem és egy döntetlen a mérlege.