Társoldalunk:

Egymásnak okozott sérülést a Manchester United álomduójának két tagja

2020.07.03. 21:40

Idő előtt, orvosi segítséggel kellett elhagynia a gyepet Paul Pogbának és Bruno Fernandesnek, klubjuk, a Manchester United pénteki edzésén.

Ole Gunna Solskjaer csapata az utolsó előtti, 19. helyen álló Bournemouth elleni szombati bajnokira készült a carringtoni edzőközpontban, amikor Pogba és Fernandes egy szabad labdára startolva összeütközött. A Mirror információi szerint mindkét játékost a szakmai stáb tagjai kísérték az öltözőbe, de januártban érkezett, és Pogbához képest jóval gyengébb fizikumú portugál lényegesen rosszabbul járt. A klub nem kommentálta az esetet, ahogy azt sem, hogy a lap szerint várhatóan mindketten ki kell hagyják a kiesőjelölt elleni találkozót. 

Bruno Fernandessel és Pogbával roppant hatékonynak tűnik a Manchester UnitedForrás: AFP/Alastair Grant

A januárban érkző Fernandes gyorsan alapember lett a MU középpályáján, és 13 mérkőzésen már hat gólnál jár, a MU legutóbbi bajnokiján két remek gólt is lőtt a Brighton ellen. A sérülésből visszatérő Pogbával pedig egészen nagyszerű párost alkotnak: a pályán eddig együtt töltött 219 perc alatt a United nyolc gólt lőtt és egyet sem kapott.