Társoldalunk:

Ezekkel a feltételekkel lehet Neymar újra a Barcelona játékosa

2020.07.05. 13:26

Neymar kapcsán többször is szóba került, hogy szívesen visszatérne a Barcelonába. A PSG sztárja már korábban egyezségre jutott jelenlegi csapatával azzal kapcsolatban, hogy milyen feltételek mellett történhet meg a váltás.

Sajtóinformációk szerint úgy egyeztek meg a párizsiak és a 28 éves futballista még tavaly, hogy Neymar minden erejével segíti a PSG-t, hogy az sikeresen zárja a 2019/2020-as szezont. A klub pedig vállalata, hogy ebben az esetben 170 millió euró körüli összegért elengedné Spanyolországba, sőt, ez az ár akár jelentősen csökkenhet,  ha Neymar helyére a katalán együttesből Griezmann vagy Dembelé érkezne Párizsba.

Ha a brazil válogatott focista idei formáját nézzük, azt mondhatjuk, hogy ő teljesítette az alku ráeső részét. A francia első osztályban 15 mérkőzésen tizenháromszor volt eredményes, mellette hat gólpasszt is kiosztott, míg a Bajnokok Ligájában négy meccsen három gól és két gólpassz volt a mérlege eddig. 

Természetesen ahhoz, hogy ez a transzfer megvalósuljon, kelleni fog a Barcelona is, illetve nagy kérdés, hogy a jelenlegi helyzetben, lesz-e ennyi pénze a klubnak, hogy megvásárolja Neymart.