Ezekkel a feltételekkel lehet Neymar újra a Barcelona játékosa

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar shoots and scores a penalty kick during the French Cup semi-final football match between Olympique Lyonnais (OL) and Paris Saint-Germain (PSG) at the Groupama Stadium in Decines-Charpieu, centraleastern France, on March 4, 2020. (Photo by Philippe DESMAZES / AFP)
Vágólapra másolva!
Neymar kapcsán többször is szóba került, hogy szívesen visszatérne a Barcelonába. A PSG sztárja már korábban egyezségre jutott jelenlegi csapatával azzal kapcsolatban, hogy milyen feltételek mellett történhet meg a váltás.

Sajtóinformációk szerint úgy egyeztek meg a párizsiak és a 28 éves futballista még tavaly, hogy Neymar minden erejével segíti a PSG-t, hogy az sikeresen zárja a 2019/2020-as szezont.

A klub pedig vállalata, hogy ebben az esetben 170 millió euró körüli összegért elengedné Spanyolországba, sőt, ez az ár akár jelentősen csökkenhet,

ha Neymar helyére a katalán együttesből Griezmann vagy Dembelé érkezne Párizsba.

Ha a brazil válogatott focista idei formáját nézzük, azt mondhatjuk, hogy ő teljesítette az alku ráeső részét.

A francia első osztályban 15 mérkőzésen tizenháromszor volt eredményes, mellette hat gólpasszt is kiosztott, míg a Bajnokok Ligájában négy meccsen három gól és két gólpassz volt a mérlege eddig.

Természetesen ahhoz, hogy ez a transzfer megvalósuljon, kelleni fog a Barcelona is, illetve nagy kérdés, hogy a jelenlegi helyzetben, lesz-e ennyi pénze a klubnak, hogy megvásárolja Neymart.