Társoldalunk:

Minden adott volt az Inter sikeréhez, óriási blama lett a vége - videó

2020.07.05. 19:12

Az Internazionale hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedett a Bolognától a Serie A 30. fordulójának vasárnapi első mérkőzésén. A milánóiak 1-0-ra vezettek, majd emberelőnyben büntetőt is rúghattak, innen veszítették el a meccset.

A Bologna kiváló ellenfélnek tűnt arra, hogy az Inter kihasználja azt a szívességet, amit a városi rivális Milantól kapott, amely egy nappal korábban legyőzte a Laziót. A kék-feketék egy győzelemmel egy pontra megközelíthették volna a fővárosiakat.

Az Inter a 22. perc legelején megszerezte a vezetést. Candreva látta meg üresen a bal oldalon felfutó Ashley Youngot, akinek mintaszerű keresztlabdát adott. Az angol védő egy állítás után beadta, az érkező Lautaro Martinez fejese pedig ugyan kipattant a kapufáról, de pont az ott ólálkodó Lukaku elé, aki estéből bekotorta a labdát.

Aztán, ahogy azt az Inter az elmúlt időszakban már rengetegszer előadta, ezúttal is sikerült nemcsak leadnia az előnyt, de el is veszítenie a mérkőzést, méghozzá egészen hihetetlen módon.

Antonio Conte fiai az 57. percben Soriano kiállítása után emberelőnybe kerültek. Ez még nem volt elég nekik, 5 perccel később ugyanis Lautaro Martinez büntetőt rúghatott, de belebombázta Skorupskiba. Az ilyenek pedig rendre megbosszulják magukat, a 74. percben először Juwara egyenlített, a 77-ikben Bastoni második sárgája után pedig az Inter is megfogyatkozott. A hidegzuhanyt a 80. percben kapták a hazaiak, amikor Barrow fejezett be higgadtan egy tökéletes kontrát, amivel már a Bologna vezetett.

Az állás pedig már nem változott a maradék 10 percben, így az Inter egy könnyedén nyerhető mérkőzést szórakozott el, ráadásul maradt ugyanúgy négypontos hátrányban a Lazio mögött a harmadik helyen, mint a forduló előtt.

További eredmények:
Brescia-Verona 2-0 (0-0)
Cagliari-Atalanta 0-1 (0-1)
Parma-Fiorentina 1-2 (0-2)
Sampdoria-SPAL 3-0 (3-0)
Udinese-Genoa 2-2 (1-0)