Társoldalunk:

Korábbi Fradi-játékos a Paks első nyári igazolása

2020.07.06. 15:07

A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC a hivatalos honlapján tudatta, hogy leigazolta az MTK Budapest játékosát, Bognár Istvánt.

A 29 éves középpályás hároméves szerződést kötött a Tolna megyei klubbal. Bognár az MTK-ban és a Vasasban nevelkedett, majd az Újpest FC játékosaként mutatkozott be az NB I-ben. Később futballozott Mezőkövesden, Diósgyőrben, a Ferencvárosnál, majd újra Mezőkövesden, ahonnan két éve nyáron tért vissza a budapesti kék-fehérekhez. Bognár 148 NB I-es mérkőzésen 16 gólt és 35 gólpasszt adott. 

Bognár István a Paksi FC első nyári igazolásForrás: paksifc.hu

„Már többször volt róla szó, hogy érkezem, ez nagy örömömre most valósult meg, tehát, ami késik, sosem múlik. Nagyon éreztem a klub részéről, hogy szeretnének a csapatban tudni, ez pedig fontos volt számomra a döntésem meghozatalakor. Apukám bajai, úgyhogy egy kis közeli, Duna-parti ismertségem van ebből a szempontból, és biztos, ő is nagyon örül az új csapatomnak. Izgatottan állok elébe a rám váró feladatoknak. Nagyon szimpatikus a klub koncepciója, és nagyon bízom benne, hogy bele is illek, valamint jó teljesítményt fogok nyújtani" - nyilatkozott a Paksi FC honlapjának Bognár István a szerződés aláírását követően.

„Bognár Istvánt már régóta szerettük volna leigazolni, szerencsére ez most sikerült. Sokat várunk tőle, hiszen egy nagyon jó játékossal erősödtünk" - fogalmazott Haraszti Zsolt, a Paksi FC ügyvezetője.