A Sevilla játékosa gólt lőtt, majd a kapuban is bravúrral védett - videó

fbl Horizontal
Sevilla's Argentinian midfielder Lucas Ocampos (C) celebrates stopping a shot after replacing teammate Czech goalkeeper Tomas Vaclik during the Spanish League football match between Sevilla FC and SD Eibar at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville on July 6, 2020. (Photo by CRISTINA QUICLER / AFP)
Vágólapra másolva!
A spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának hétfő késő esti mérkőzésén a Sevilla az Eibar együttesét fogadta. Az 1-0-s hazai győzelemmel véget érő találkozó hőse az az Ocampos lett, aki az 56. percben megszerezte a meccs egyetlen gólját, majd a sevillai kapus szerencsétlen sérülését követően beállt a saját kapujába és a 101. percben hatalmasat védett.

A találkozón egészen az 56. percig kellett várni az első és mint később kiderült, utolsó gólra, amelyet egy hazai akció végén Jesús Navas beadását követően Lucas Ocampos szerzett.

Sokáig úgy tűnt, hogy további érdemleges események nélkül fog véget érni a mérkőzés, ám az utolsó percekben megsérült a hazai kapus egy szerencsétlen ütközést követően. Ezzel az volt a baj, hogy addigra a Sevilla már mind az öt cserelehetőségét kihasználta, így

Tomas Vaclik helyére a korábban gólt lőtt Ocampos állt be, miután kapott kesztyűt és kapusmezt.

A 25 éves futballistának nem sok ideje volt „megmelegedni" az új helyén. A 101. percben egy Eibar bedobást követően a vendégek elől tartózkodó kapusa, Marko Dmitrovic lőhetett közvetlen közelről, de Ocampos bravúrral védeni tudott, így maradt az 1-0, és a Sevilla otthon tartotta a három pontot.