Német szakember viheti Szoboszlait az olasz sztárcsapathoz

Horizontal
Salzburg's Hungarian midfielder Dominik Szoboszlai heads the ball during the UEFA Champions League Group E football match between RB Salzburg and Liverpool FC on December 10, 2019 in Salzburg, Austria. (Photo by JOE KLAMAR / AFP)
Vágólapra másolva!
Az olasz sportsajtó már biztosra veszi, hogy a következő szezontól a német Ralf Rangnick lesz az AC Milan labdarúgócsapatának vezetőedzője.

A vezető La Gazzetta dello Sport keddi számának címlapján közölte, hogy 62 éves szakember mindenben megállapodott a milánói klubbal, és nemcsak vezetőedzőként, hanem sportigazgatóként is átveszi az irányítást.

Szoboszlai Domonik a Milan játékosa lehet Forrás: AFP/Joe Klamar

Rangnick lombardiai szerepvállalása nagy szerepet játszhat abban, hogy Szoboszlai Dominik a 18-szoros olasz bajnok, hétszeres BEK/BL-győztesnél folytassa pályafutását. A Sky Sport Austria például arról írt, hogy a Red Bull-csoport futballért felelős főnökeként dolgozó szakember többször is helyszínen figyelte az RB Salzburg 19 éves magyar válogatott középpályását, aki az összes sorozatot figyelembe véve 12 góllal és 18 gólpasszal zárta a szezont.

Sajtóhírek szerint ő lehet Rangnick egyik első szerzeménye a nyári holtszezonban. Az osztrák bajnokság legjobbjának megválasztott Szoboszlai ára 25 millió euró körül mozog.