Társoldalunk:

Ibrahimovic: Elnök, edző és játékos vagyok egy személyben

2020.07.08. 16:23

Kedden este az olasz labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában az AC Milan kétgólos hátrányból fordítva 4-2-re legyőzte a bajnoki címvédő Juventus csapatát a Giuseppe Meazza stadionban. A milánói csapat első gólját lövő Zlatan Ibrahimovic a találkozó után ismét hozta a formáját, azt mondta, a Juventus csak azért lesz bajnok, mert ő nem a szezon elején érkezett az AC Milanhoz.

„Elnök, edző és játékos vagyok egy személyben, ezzel az egyetlen probléma az, hogy csak játékosként kapok fizetést. A Juventusnak szerencséje van, mert ha a szezon kezdetétől fogva itt lennék, akkor már megnyertük volna a bajnokságot" – nyilatkozta a lefújás után a 38 éves Zlatan Ibrahimovic, akinek augusztusban jár le a szerződése az AC Milan csapatánál, és állítólag nem hosszabbítja meg a szerződését. 

Zlatan Ibrahimovic soha sem a szerénységéről volt híresForrás: Anadolu Agency via AFP/2020 Anadolu Agency/Pier Marco Tacca

„Nem kabalafigurának jöttem, hanem eredményeket akarok hozni. Meglátjuk, még van egy hónapom, hogy jól érezzem magam. 38 éves vagyok, és már nem vagyok olyan erőnléti állapotban, mint régen. Tudom, hogy mire vagyok képes, már nem próbálkozom olyan dolgokkal, amelyekkel 20 évesen. A világban furcsa állapotok uralkodnak és az irányítás nincs a kezünkben. Nagyon sajnálom a szurkolókat, mert lehet ez az utolsó időszak, amikor látnak futballozni. Miért? Olvassanak a sorok között. Nagyon furcsa érzés üres stadionban futballozni, a Juve ellen például biztosan teltház és csodálatos hangulat lett volna a San Siróban" – tette hozzá Ibrahimovic, aki az olasz bajnokság újraindulása óta négy mérkőzésen lépett pályára, ez alatt két gólt lőtt és két gólpasszt adott.