Karanténba vonult a Real Madrid csatára

Luka Jovic
Real Madrid's Serbian forward Luka Jovic reacts during the Copa del Rey (King's Cup) football match between Zaragoza and Real Madrid CF at La Romareda stadium in Zaragoza, on January 29, 2020. (Photo by JOSE JORDAN / AFP)
Vágólapra másolva!
Karanténba vonult Luka Jovic, a Real Madrid szerb labdarúgója, miután egy közeli barátjának pozitív lett a koronavírus-tesztje.

Sajtóértesülések szerint a játékos maga egyelőre negatív, a következő napokban újabb tesztnek vetik majd alá. Ha az sem mutat fertőzést, akkor a jövő héten ismét visszakerülhet Zinedine Zidane vezetőedző keretébe.

A támadó az elmúlt időszakban többször is felbőszítette klubja vezetőit. A koronavírus-járvány tetőzésekor engedély nélkül hazautazott Szerbiába, ott megsérült, majd amikor visszatért, részt vett egy kerti partin, ismét megsértve ezzel a járványügyi előírásokat.

A tavaly nyáron az Eintracht Frankfurttól érkezett játékos a pályán sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a Marca című sportlap már arról ír, hogy a Real máris szeretne megválni tőle.