Társoldalunk:

Megijedt Zidane brazil sztárja koronavírustesztjétől

2020.07.09. 21:25

A frászt hozták Zinedine Zidane-ra, a Real Madrid vezetőedzőjére, amikor a csütörtöki sajtótájékoztatón megtudta, hogy az egyik játékosa koronavírustesztjével nincs minden rendben.

A listavezető fővárosiak szakvezetője az Alavés elleni pénteki bajnokit megelőzően tartotta meg szokásos sajtótájékoztatóját, amikor arról informálták, hogy a Real Madrid fiatal brazil támadójának, Vinícius Juniornak valami nincs rendben a koronavírustesztjével. 

Természetes, hogy mindenki azonnal arra gondolt, hogy a dél-amerikai focistának biztosan pozitív lett az eredménye, ami az egész csapatra nézve borzasztó lett volna, hiszen akkor mindenkit azonnal újra kell tesztelni, és ki tudja, hány pozitív eredmény lesz még. Estére aztán megnyugodhatott Zidane és a Real (meg a La Liga) vezetősége: kiderült, hogy csak a laborban hibáztak, és Vinicius tesztje – a keret többi tagjáéhoz hasonlóan – negatív lett, azaz bátran pályára lehet küldeni a pénteken este 22 órakor kezdődő találkozón.

Ezekben a napokban kijut a Realnak a koronavírusból: a távolságtartási szabályokat rendre megszegő szerb csatár, Luka Jovics is éppen csütörtökön vonult karanténba, bár az ő tesztje is negatív lett.