Paul Pogba elégedett azzal, amit Manchesterben lát

fbl Horizontal
Manchester United's French midfielder Paul Pogba applauds during the English Premier League football match between Manchester United and Bournemouth at Old Trafford in Manchester, north west England, on July 4, 2020. (Photo by Clive Brunskill / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Paul Pogba hosszú sérülés után tért vissza a Manchester United csapatába, ahol újra élvezi a játékot. Elégedett a csapattársaival és a fő célja, hogy a Bajnokok Ligájában szerepelhessenek.

A koronavírus miatti lezárásnak is köszönhetően Paul Pogba teljesen egészségesen tudott visszatérni a pályára. Korábbi bokaműtétje már a múlté, ahogy úgy tűnik a távozásával kapcsolatos pletykák is halkulnak. A világbajnok focista meglepően pozitív hangvételű interjút adott a klub hivatalos oldalának.

„Nagyon örülök, hogy visszatértem. A hosszú kihagyás közben jön rá az ember igazán, mennyire szereti és mennyire tud hiányozni a foci. Örülök, hogy újra a csapattal lehetek. Sokkal jobban érzem magam, élvezem az edzéseket és a klub is nagyon jól gondomat viselte az elmúlt időszakban. A csapattársak is sokat segítettek, hogy visszanyerjem az önbizalmam. Olyan, mintha el sem váltunk volna egymástól" – mondta Pogba.

Bruno és Pogba együttműködésétől sokat várnak Manchesterben Forrás: AFP/Alastair Grant

„A csapat folyamatosan fejlődik, sokkal jobb a csapategység, mint korábban volt. Együtt támadunk, együtt védekezünk, és egyre erősebbek vagyunk. A kispadról beszálló emberek is sokat segítenek, mentálisan nagyon erősek vagyunk" – mondta a középpályás, utalva arra is, hogy Ole Gunnar Solskjaer csapata egy 16 meccses veretlen szériában van.

Paul Pogba újra élvezi a játékot Forrás: AFP/Clive Brunskill

„Élvezem nézni a támadóinkat. Bruno, Rashford, Martial és Mason is remek formában van, lövik a gólokat. Nekik is köszönhetően, mindig élvezem a játékot. Ha kell, mindenki védekezik, nagyon jó látni, ahogy mindenki csúcsformában van. Ahhoz, hogy topcsapat legyünk, el kell felejteni, mi történt a múltban, csak a következő meccsre kell összpontosítani. Martial nemrég mesterhármast szerzett, de nem szabad megállni, miért ne szerezhetne még egyet? Megyünk tovább, megvannak a céljaink, gólokat szerezni, miközben mi nem kapunk. Ilyen a klub mentalitása. Soha nem vagyunk elégedettek egy győzelemmel, jönni kell a többinek sorban. Ettől a Manchester United számomra a legnagyobb klub Angliában" – mondta Pogba.