Társoldalunk:

Paul Pogba elégedett azzal, amit Manchesterben lát

2020.07.09. 11:23

Paul Pogba hosszú sérülés után tért vissza a Manchester United csapatába, ahol újra élvezi a játékot. Elégedett a csapattársaival és a fő célja, hogy a Bajnokok Ligájában szerepelhessenek.

A koronavírus miatti lezárásnak is köszönhetően Paul Pogba teljesen egészségesen tudott visszatérni a pályára. Korábbi bokaműtétje már a múlté, ahogy úgy tűnik a távozásával kapcsolatos pletykák is halkulnak. A világbajnok focista meglepően pozitív hangvételű interjút adott a klub hivatalos oldalának.

„Nagyon örülök, hogy visszatértem. A hosszú kihagyás közben jön rá az ember igazán, mennyire szereti és mennyire tud hiányozni a foci. Örülök, hogy újra a csapattal lehetek. Sokkal jobban érzem magam, élvezem az edzéseket és a klub is nagyon jól gondomat viselte az elmúlt időszakban. A csapattársak is sokat segítettek, hogy visszanyerjem az önbizalmam. Olyan, mintha el sem váltunk volna egymástól" – mondta Pogba.

Bruno és Pogba együttműködésétől sokat várnak ManchesterbenForrás: AFP/Alastair Grant

„A csapat folyamatosan fejlődik, sokkal jobb a csapategység, mint korábban volt. Együtt támadunk, együtt védekezünk, és egyre erősebbek vagyunk. A kispadról beszálló emberek is sokat segítenek, mentálisan nagyon erősek vagyunk" – mondta a középpályás, utalva arra is, hogy Ole Gunnar Solskjaer csapata egy 16 meccses veretlen szériában van.

Paul Pogba újra élvezi a játékotForrás: AFP/Clive Brunskill

„Élvezem nézni a támadóinkat. Bruno, Rashford, Martial és Mason is remek formában van, lövik a gólokat. Nekik is köszönhetően, mindig élvezem a játékot. Ha kell, mindenki védekezik, nagyon jó látni, ahogy mindenki csúcsformában van. Ahhoz, hogy topcsapat legyünk, el kell felejteni, mi történt a múltban, csak a következő meccsre kell összpontosítani. Martial nemrég mesterhármast szerzett, de nem szabad megállni, miért ne szerezhetne még egyet? Megyünk tovább, megvannak a céljaink, gólokat szerezni, miközben mi nem kapunk. Ilyen a klub mentalitása. Soha nem vagyunk elégedettek egy győzelemmel, jönni kell a többinek sorban. Ettől a Manchester United számomra a legnagyobb klub Angliában" – mondta Pogba.