Társoldalunk:

Ibrahimovicnak fogalma sincs, ki az a Ralf Rangnick

2020.07.11. 12:59

Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan szabadszájúságáról is ismert svéd csatára lekicsinylően nyilatkozott Ralf Rangnickról, aki az olasz futballcsapat vezetőedzői posztjának várományosa.

Rangnick? Fogalmam sincs, hogy ki ő – idézte a Talksport a svéd klasszis szavait, aki egyértelművé tette, hogy a maga részéről nem szívesen látná a milánói együttes élén a német szakembert.

Ibrahimovic januárban tért vissza a Los Angeles Galaxytól korábbi olasz csapatához, de még nem dőlt el, hogy ugyanitt folytatja-e az új idényben is vagy továbbáll. A támadó jelentős mértékben hozzájárult az AC Milan utóbbi időben mutatott remekléséhez, így például főszerepet játszott abban, hogy a gárda a Serie A hétközi bajnoki rangadóján 4-2-re legyőzze a címvédő és listavezető Juventust.

A milánóiak jelenlegi vezetőedzője az olasz Stefano Pioli, aki október óta irányítja a piros-feketéket. A javuló forma és az egyre jobb eredmények dacára az olasz sportsajtó biztosra veszi, hogy helyére a következő szezontól a 62 éves Rangnick ül le a kispadra. A La Gazzetta dello Sport keddi számának címlapján azt közölte, hogy a német szakember már mindenben megállapodott a milánói klubbal, és nemcsak vezetőedzőként, hanem sportigazgatóként is átveszi az irányítást.