Ibrahimovicnak fogalma sincs, ki az a Ralf Rangnick

Horizontal
Ralf Rangnick, Red Bull's Head of Sport and Development Soccer, attends the tipico Bundesliga match in the master group round between Red Bull Salzburg and SK Puntigamer Sturm Graz on July 1, 2020 in Salzburg. (Photo by BARBARA GINDL / APA / AFP) / Austria OUT
Vágólapra másolva!
Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan szabadszájúságáról is ismert svéd csatára lekicsinylően nyilatkozott Ralf Rangnickról, aki az olasz futballcsapat vezetőedzői posztjának várományosa.

– idézte a Talksport a svéd klasszis szavait, aki egyértelművé tette, hogy a maga részéről nem szívesen látná a milánói együttes élén a német szakembert.

Ibrahimovic januárban tért vissza a Los Angeles Galaxytól korábbi olasz csapatához, de még nem dőlt el, hogy ugyanitt folytatja-e az új idényben is vagy továbbáll. A támadó jelentős mértékben hozzájárult az AC Milan utóbbi időben mutatott remekléséhez, így például főszerepet játszott abban, hogy a gárda a Serie A hétközi bajnoki rangadóján 4-2-re legyőzze a címvédő és listavezető Juventust.

A milánóiak jelenlegi vezetőedzője az olasz Stefano Pioli, aki október óta irányítja a piros-feketéket. A javuló forma és az egyre jobb eredmények dacára az olasz sportsajtó biztosra veszi, hogy helyére a következő szezontól a 62 éves Rangnick ül le a kispadra. A La Gazzetta dello Sport keddi számának címlapján azt közölte, hogy a német szakember már mindenben megállapodott a milánói klubbal, és nemcsak vezetőedzőként, hanem sportigazgatóként is átveszi az irányítást.