Gareth Bale kreatívan használta a szájmaszkot, hogy ne zavarja a meccs - videó

Horizontal
Real Madrid's Welsh forward Gareth Bale wears a face mask before the Spanish league football match Real Madrid CF against Getafe CF at the Alfredo di Stefano stadium in Valdebebas, on the outskirts of Madrid, on July 2, 2020. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)
Vágólapra másolva!
Gareth Bale, a Real Madrid walesi sztárja nem lépett pályára a Deportivo Alavés elleni pénteki bajnokin, a Zinedine Zidane-tól kapott időt pedig pihenésre használta föl.

A spanyol klubhoz 2013-ban 100 millió euróért érkezett, azóta egyszeres bajnok és négyszeres Bajnokok Ligája-győztes walesi szélső az idei szezonban nem sok lehetőséget kapott, de ez szemmel láthatóan nem különösebben zavarja.

Az Alavés elleni 2-0-s siker során sem küldte őt pályára Zidane, amit Bale tudomásul vett, és kényelembe helyezte magát a lelátón, szájmaszkjával takarva el a szemét, hogy ne zavarják az Alfredo Di Stefano Stadion reflektorai.

Aban azonban még a Marca mindenről tudó újságírói sem biztosak, hogy valóban csukva volt-e a walesi szeme a maszk alatt, vagy csak szórakozott, tudván, hogy előbb-utóbb úgyis megtalálja a kamera.