Társoldalunk:

Solskjaer szerint nem fair a kupaelődöntő előtti sorsolás

2020.07.16. 09:47

A Manchester United labdarúgócsapatát edző Ole Gunnar Solskjaer szerint nem fair, hogy a Chelsea 48 órával többet készülhet a két együttes vasárnapi FA-kupa-elődöntőjére.

"Aggasztó, hogy nekik közel két nappal több idejük van pihenni és készülni" – fogalmazott a norvég szakvezető az MU csütörtöki, Crystal Palace elleni bajnoki mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón.
Solskjaer szerint a bajnokság újrakezdése után arról egyeztek meg, hogy egyenlő feltételeket biztosítanak a csapatoknak, rájuk azonban a Bajnokok Ligája-indulás miatt kulcsfontosságú mérkőzés vár csütörtök este, ezt követően kell "összeszedni a darabjaikat" a vasárnapi kupaelődöntő előtt.

"A következő két hét hektikus lesz, de nagyon jó erőállapotban vagyunk. A srácok évek óta nem érezték magukat ilyen fittnek" – jelentette ki Solskjaer.

A Chelsea kedden lépett pályára a már kiesett Norwich ellen a Premier League-ben, amelyből még két teljes forduló van hátra. A bajnokságban az MU, a Chelsea és a Leicester City küzd a BL-helyekért, az FA Kupában még az Arsenal és a Manchester City van versenyben.