Társoldalunk:

Dzsudzsák Balázs Debrecenben szeretne focizni

2020.07.17. 10:42

A 108-szoros magyar válogatott Dzsudzsák Balázs hazatérhet majd Debrecenbe. A 33 éves szélső állítólag már tárgyalt a DVSC vezetőségével, azonban a Bors úgy tudja, a hazatérés nem idén lesz, ugyanis több külföldi csapat is érdeklődik iránta.

Ami biztos, hogy a DVSC komoly költségvetéssel fogja megkezdeni az NB II-es szezont, de hogy ebbe mi fér bele, az egyelőre kérdéses. Korábban úgy tűnt, hogy Dzsudzsák Balázs hazatér, és akár az NB II-ből is lehetne a válogatott vezére. A pletykákat erősítette, hogy Dzsudzsák kocsiját többször is látták parkolni Tőzsér Dániel, a DVSC szakmai igazgatójának háza előtt.

„Történtek egyeztetések Balázs és a gárda nemrégiben kinevezett szakmai igazgatója, Tőzsér Dániel között. Mindkét fél szeretné, ha az egyezség összejönne. Ám Balázs továbbra is érték a nemzetközi porondon is, Cipruson szívesen látnák őt. Menedzsere azt szeretné, ha ott focizna még néhány évig" – árulta el a Borsnak egy informátor.

Úgy tűnik, Dzsudzsák Balázs egyelőre nem tér hazaForrás: MTI/Illyés Tibor

A Bors kereste Dzsudzsák ügynökét, Vörösbaranyi Józsefet, de nem sikerült őt elérni. A DVSC részéről Tóth Csaba sajtófőnök viszont megerősítette, hogy a klub pénteki sajtótájékoztatója nem Dzsudzsák vagy a másik magyar válogatott Korhut Mihály érkezésének a bejelentéséről fog szólni.

Pénteken klubunk sajtótájékoztatót tart, a téma az új játékosok szerződtetése és az NB II-es keret kialakítása lesz, de a nevezett két futballista bemutatása nem szerepel napirenden – mondta Tóth Csaba.

A Bors úgy értesült, hogy Korhut Mihály biztosan távozik a görög Árisz Szaloniki csapatától, az aláírását pedig ahhoz a feltételhez kötötte, hogy Dzsudzsák is Debrecenben folytatja-e pályafutását.